tiistai 17. syyskuuta 2013

IKUINEN SYYLLISYYS EI POISTU OIKEUSTEITSE

Homo tietää tekevänsä väärin. Paatunut homotyyppi voi nykyoloissa kiristää ihmisiä ihmisoikeuksiin tms. vedoton hyväksymään oma elämäntapansa. Pahimmillan homot syyttävät ahdistelunsa kohteeksi joutuneita ahdasmielisiksi. Joissain homoravintoloissa tai saunoissa tai vessoissa, joissa homot kokoontuu voi tietenkin olla oma koodistonsa ja suurin osa lienee siellä pikaista seksiä vailla.

Muistan kerran erään homon, joka alkoi ahdistella nuorta 19-vuotiasta pitkätukkaista poikaa. Tuo melkein 2 metrinen homokorsto oli  alkanut puristella nuorta poikaa teiniravintolan vessasta. Kyseinen ravintola oli lähinnä paikka, jonne nuoret menivät etsimään tyttöystävää. Homo poistettiin ravintolasta, kun törkeästä ahdistelusta ilmoitettiin henkilökunnalle.

Olin itse paikalla edellämainitun episodin  aikana.  Tunsin tuon homon, joka oli ollut ns. kaapissa siihen päivään asti. Tuo samainen homo tuli sitten keskustelemaan kanssani ravintolassa paria viikkoa myöhemmin. Hän alkoi vuodatuksensa: "Tappakaa minut. 12 litraa verta valuu maahan. Ristiinnaulitkaa minut". Siis nyt nuoren pojan seksuaaliselle identiteetille kovan kolauksen aiheuttanut hintti tekeytyi marttyyriksi. Mielestäni hänen viestinsä oli selkeä. Iranissa mm. hirttetään tuollaisia parantumattomia homoja. He tietävät, etteivät voi kontrolloida mielihaluaan. Itse asiassa hän sanoi rivien välissä mitä hänenlaisilleen pitäisi tehdä.

Maassamme on kuitenkin kaikenlaisia SETA ry:n kaltaisia järjestöjä, jotka opastavat himossaan roikkuvia sadismin ja masokismin välillä heiluvia olentoja vaatimaan oikeuksiaan. Heille kerrotaan, että heillä on syntymästään annettu tuollainen ominaisuus, jonka toteuttamista vanhoilliset ihmiset yrittävät tukahduttaa. SETA jopa miltei julistaa, että he ovat historian voittajien puolella. Heillä on muka tiede aseenaan, jonka avulla he ovat ristiretkellä pimeyttä ja tietämättömyyttä vastaan.

Nyt täytyy hieraista silmiä! Siis kautta ihmiskunnan historian tuollainen limainen hintti, joka alkaa ahdistella päätä lyhyempää nuorta poikaa, on koettu vastenmieliseksi ja yhteiskunnallisesti sairaaksi. Sellaisia himonpurkauksia ei missään ole katseltu hyvällä. On muistettava, että entisaikaan jopa Suomessa karjalan liinapäätytöt ja kaikenlaiset kristilliset nutturapäiset naiset eivät halunneet herättää miesten intohimoja. Siitä ei hyvä seurannut.

Sen sijaan mitä voi yhteiskunta tehdä sellaisille, joita juuri viattomat ihmiset kiehtoo. Homouden ja pedofilian yhteys on kiistaton. Vanhempi mies pyrkii saamaan nuoren pojan luottamuksen ja iskee avuttoman saaliinsa kimppuun ja sitten yrittää kasvattaa nuoren miehen seksuaalisesti kieroon. Kuolemanrangaistus ei ole tällä hetkellä EU-alueella käytössä, mutta senkin palaaminen voi olla tulossa, jos ei muu auta. Sen sijaan viesti juuri pahimmille homoille olisi oikeudessa oltava selkeä. Tuhoamalla ja turmelemalla nuorta elämää, rangaistus on ankarin mahdollinen.

Nykyinen lässytys homojen oikeuksista antaa täysin väärän viestin niljakkaille pervoille. Homot tietävät olevansa pahuuden asialla ja siksi osa alkaa kuunnella kaikenlaisia lakimiesnilkkejä, jota selittävät, ettei moraalia ole. Ei ole pahaa, eikä hyvää. On vain biologioitaan toteuttavia ihmisiä. Keskenään nämä lakimiehet hieroskelevat käsiään rahaa tehdessään, mutta julistavat olevansa jonkin oikeuden asialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti